FREDERIKSBERG C, Niels Ebbesens Vej 22A, 1tv

Klik på billederne og se den smukke beskrivelse af boligen

HERSKABELIG HYGGE MIDT PÅ FREDERIKSBERG

Charmerende treværelses lejlighed på 70 kvm

Velkommen indenfor til denne rolige og sjælfulde lejlighed i hjertet af Frederiksberg C. På Niels Ebbesens Vej, mellem Forum og Gammel Kongevej, finder du denne charmerende treetagers ejendom fra 1873. Både bygningen og kvarteret emmer af lokal hygge og tryghed.

I entréen mødes du af lejlighedens dejlige og varme atmosfære. Et stilsikkert og bevidst farvevalg er noget der følger dig gennem de smukt istandsatte værelser. Du vil blandt andet opleve en varm gulbeige vægfarve, der forstærker hjemmets herskabelige og originale træk.

Planløsningen som spreder sig over 70 kvm, byder på to elegante stuer en-suite med lyse plankegulve og store vinduer, et behageligt soveværelse, samt et moderne køkken og badeværelse med vaskesøjle og vindue. Det her er en klassisk Frederiksberg lejlighed hvor nordisk æstetik går hånd i hånd med personlig charme.

På Niels Ebbesens Vej bor du fredeligt, men alligevel midt i den særlige atmosfære der kendetegner Frederiksberg. Herfra har du kort gåafstand til butikkerne og restauranterne på Gammel Kongevej, Metroen ved Forum, samt både Landbohøjskolens Have og Søerne.

 

FAKTA

Kontantpris 4.650.000
Ejerudgift 4.325
Boligareal 70 kvm
Værelser 3
Byggeår 1873
Energimærke E



plantegning

Vejledende tegning uden ansvar


kort

 

BOOK EN FREMVISNING:

 

Du vil modtage en bekræftelsesmail på din bookning.
Forbehold for optaget datoer og tider.


DOWNLOAD DOKUMENTER HER: