KØBENHAVN V, Helgolandsgade 6B, 4

Klik på billederne og se den smukke beskrivelse af boligen

UNIK PENTHOUSELEJLIGHED I HJERTET AF VESTERBRO

Arkitekttegnet lejlighed med altan og stor fælles tagterrasse

Midt på hippe Vesterbro, et stenkast fra Hovedbanegården, Kødbyen og Vesterbrogade, ligger Borgerdydskole. Det er en konverteret gymnasieskole, hvor fortid møder nutid, og hvor en historisk overflade har fået et moderne indre.

Den sjælfulde ejendom med sin røde murstensfacade og fredede skolevinduer, står fuldstændigt som det blev bygget i 1893, men bag facaden venter et moderne og eftertragtet boligkompleks, med høj designstandard der smelter naturligt ind i de urbane omgivelser.

I 2008 gik syv venner sammen og omdannede skolen til 16 topmoderne gennemrenoverede lejligheder. To af dem var arkitekterne Bjarke Ingels og Finn Nørkjær. De har formået at bevare bygningens historisk sjæl og samtidigt givet lejlighederne et unikt og personligt udtryk. Her er der kælet mere for detaljerne end ved et standardiseret nybyggeri.

På fjerde sal venter en lys penthouselejlighed med en lækker altan der byder på en eksklusiv udsigt over Vesterbro. Den vestvendte altan når du via den store industrielle glasdør i det dejlige køkken. Det stilrene køkken fanger din opmærksomhed med rene hvide overflader og et vidunderligt lysindfald.

Udover køkkenet har lejligheden en indbydende og luftig stue med synlige bjælker, et behageligt soveværelse, samt et luksuriøst og stort badeværelse med Philippe Starck toilet og mørke iranske marmorfliser.

Fra din hoveddør har du kun en etage op til den 140 kvm store fælles tagterrasse, hvor du får et uforglemmeligt vue over Vesterbros silhuet. Her findes to brusere, et udendørskøkken og masser af plads til grillfester under stjernehimlen. Desuden er ejendommens gård en rolig grøn oase med en hyggelig nabostemning.

Det er med andre ord en ultimativ by-lejlighed som venter på dig på den mest trendy beliggenhed. Kvarteret omkring Helgolandsgade, har et livligt butiksliv, kombineret med et pulserende kultur- og cafemiljø, samtidigt med at det emmer af lokal stemning og hygge. Det er desuden bare en kort gåtur til Hovedbanegården, hvor du kan fange enten metroen eller toget.

FAKTA

Kontantpris 8.000.000
Ejerudgift 5.517
Boligareal 119 kvm
Byggeår 1893
Energimærke B



plantegning

Vejledende tegning uden ansvar


kort

 

BOOK EN FREMVISNING:

 

Du vil modtage en bekræftelsesmail på din bookning.
Forbehold for optaget datoer og tider.


DOWNLOAD DOKUMENTER HER: