KØBENHAVN K, PEDER SKRAMS GADE 10A, st

Klik på billederne og se den smukke beskrivelse af boligen

UIMODSTÅELIG CHARME I HJERTET AF KØBENHAVN

Nyrenoveret og unik baggårdslejlighed

Få skridt væk fra byens hektiske puls, et stenkast fra Kongens Nytorv, ligger Peder Skrams Gade 10A. Bag forhusets grønne port ligger et skjult univers og et sjælfuldt hjem lidt udover det sædvanlige. For enden af det indbydende gårdmiljø, der udstråler en eksklusiv boheme atmosfære, ligger et ekstraordinært baghus fra 1872. Ejendommen er bygget i tre etager, med kun en enkelt lejlighed per etage. Den betager med store sprossevinduer, egen indgang, og sin private beliggenhed.

Den særlige stemning følger dig ind i lejligheden. Her mødes du af et enormt charmerende og personligt hjem med en æstetisk blanding af unikke originale detaljer og en smagfuld modernisering. Lejlighedens 130 kvm begynder i en hyggelig entré, hvor du med det samme omfavnes af hjemmets uimodståelige kvaliteter. Entréen smelter naturligt sammen med det åbne køkken med spiseplads, hvor et håndbygget snedkerkøkken med mørkegrå fronter og klassisk marmor sætter det høje kvalitetsniveau.

Fra spisepladsen er der åbnet op til den smukke stue der byder på både brændeovn, indbygget reol, samt fransk altan. Denne skattekiste af en lejlighed gemmer desuden på et vidunderligt mastersoveværelse med to store vinduer og vægpaneler, samt et børneværelse med et tilhørende opbevaringsrum. Hjemmets badeværelse opfylder et ønske om moderne funktion og elegance.

Udover lejlighedens trygge indre, kan I nemt benytte flere af de forskellige hyggekroge i den stemningsfyldte fælles baggård. Her kommer I til at bo i et af Københavns mest eftertragtede kvarterer, hvor I har byens bedste spots lige udenfor døren. Nyd vandet rundt om Nyhavn og Havnepromenaden, slentre hjem efter en aften på Det Kongelige Teater, og lav dine indkøb på Magasin du Nord. Metroen ved Kongens Nytorv tager dig videre rundt i byen på ingen tid.

 

FAKTA

Kontantpris 9.500.000
Ejerudgift 7.039
Boligareal 130 kvm
Værelser 3
Byggeår 1872
Energimærke C


plantegning

Vejledende tegning uden ansvar


kort

 

BOOK EN FREMVISNING:

 

Du vil modtage en bekræftelsesmail på din bookning.
Forbehold for optaget datoer og tider.


DOWNLOAD DOKUMENTER HER: